Leertrajecten

Leertrajecten

Met onze interne en externe opleidingstrajecten word je klaargestoomd om te werken aan meerdere machines van ons machinepark. Je wordt gekoppeld aan de meest ervaren collega’s, die jou stap voor stap alles leren over de verschillende machines en processen, zodat je uiteindelijk allround inzetbaar bent. 
 
Zo help je onze operators bij het instellen en corrigeren van installaties, controleer je steekproefsgewijs de kwaliteit van onze producten, ondersteun je onze monteurs bij het verhelpen van meer omvangrijke storingen en houd je de productieadministratie bij. Tijdens jouw gehele inwerkperiode word je uitstekend begeleid door jouw directe collega’s.
 
Naast de opleidingstrajecten bieden wij volop doorgroeimogelijkheden, gericht op jouw ambities en talenten. Samen met jou stellen wij een persoonlijk, promotiegericht opleidingsprogramma samen.

My Future in Printing

Met onze state-of-the-art drukmachines bieden we een zeer innovatieve en leerzame werkplaats voor starters in de grafische sector. Print Operators en Prepress Operators kunnen bij Smart Packaging Solutions rekenen op een afwisselende job vol doorgroeimogelijkheden en toekomstperspectief. 

Om dit kenbaar te maken, hebben wij de handen ineengeslagen met My Future in Printing: een samenwerking tussen bedrijven en onderwijsinstellingen in de regio Turnhout, die is gericht op een beterde doorstroom tussen opleiding en arbeidsmarkt voor grafische talenten. 

Wat heb je nodig

  •  Diploma of ervaring in een technische richting is een plus
  •  Enthousiasme voor en ervaring in de techniek
  •  Motivatie om opgeleid te worden en je te ontwikkelen
  •  Ambitie om door te groeien
  •  Bereid om in ploegen te werken

Ga ook voor Smart

Wil jij samen met een team van fijne collega’s de schouders zetten onder de productieprocessen van een succesvolle organisatie? Stuur een mail naar sophie.steenbeke@smartpaso.com met daarin jouw motivatie en cv.

We make it fit

De kennis en kunde van onze collega’s, gecombineerd met hun sterke focus op innovatie en service, maken ons wereldwijd tot dé verpakkingsspecialist.

Meer over smart