Locaties
Oudegem

Oudegem

België

Oudegem is de locatie waar ons verhaal in 1989 is begonnen als afdeling ‘massief karton’ van moederorganisatie VPK Packaging Group.

De plant in Oudegem – tevens het hoofdkantoor – is volledig geïntegreerd. Massief karton wordt op unieke wijze vervaardigd met behulp van een laminator. Met deze machine worden lagen papier (liners) op elkaar geplakt tot vellen massief karton, die we verwerken tot duurzame kwaliteitsverpakkingen. Dit tegen minimale CO2-emissie, omdat de volledige locatie draait op groene stroom.

Meer

Meer

België

Sinds de oprichting in 1989 is onze organisatie sterk gegroeid. Om deze groei op te vangen, hebben we de plant in Meer overgenomen in 2008.

Op de locatie in Meer is de volledige quality & development (Q&D) afdeling ondergebracht. Hier worden nieuwe verpakkingsconstructies ontwikkeld, op basis van wat onze klanten nodig hebben. De plant beschikt bovendien over de meest innovatieve grafische afdeling voor hoogwaardige bedrukkingen. Hiermee kunnen wij de verpakkingen iedere gewenste uitstraling geven.

Loenen

Loenen

Nederland

De locatie in Loenen (voorheen Solidpack) is sinds 2017 onderdeel van Smart Packaging Solutions, als gevolg van verdere groei van de organisatie.

De plant bevindt zich op een mooie plek in een natuurlijke gebied en is één van de vele papierfabrieken die de omgeving rijk is. Ook deze locatie is volledig geïntegreerd en voorziet in haar eigen grondstoffen. Uniek aan deze plant is dat hier massief karton gemaakt wordt door de recycling van oud papier. Dit wordt vervolgens bedrukt en verwerkt. Zo hebben we de productie én verwerking onder één dak. De productie van massief kartonnen dozen is voornamelijk voor het verpakken van vlees, vis en planten.

Bekijk hier alle openstaande vacatures in Loenen.

Locaties

Oudegem (België)

Oude baan 120
9200 Dendermonde

tel: +32 52 26 19 26
mail: sales@smartpaso.com

Meer (België)

Europastraat 28
2321 Meer

tel: +32 3 315 04 24
mail: sales@smartpaso.com

Loenen (Nederland)

Voorsterweg 38
7371 GC Loenen

tel: +31 55 505 82 22
mail: info@smartpaso.nl

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties?

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties?

Neem contact op met Sophie Steenbeke, HR Business Partner