gavoorsmart-be-steven-sterckx

Conducteur Steven Sterckx

“Bij Smart Packaging Solutions zit je goed”

Na een tijd lang parttime in de schoonmaak te hebben gewerkt, was Steven Sterckx op zoek naar een fulltimebaan met meer afwisseling, uitdaging en collegialiteit. Die baan kreeg hij in 2016, toen hij werd aangenomen bij Smart Packaging Solutions. “Ik zag direct dat hier voor mij een serieuze uitdaging lag”, vertelt hij in een gesprek over het bedrijf, dat hij van harte zou aanbevelen bij iedereen die ook op zoek is.

Voordat hij bij Smart Packaging Solutions kwam werken, heeft Steven ook bij diverse andere bedrijven gesolliciteerd. Daardoor heeft hij genoeg vergelijkingsmateriaal om te weten dat Smart Packaging Solutions niet als ieder ander bedrijf is. Steven: “Bij veel grote bedrijven wordt er toch een beetje op je neergekeken. Bij Smart Packaging Solutions ervaar ik dat totaal niet. Je bent hier geen nummer; het bedrijf is heel menselijk naar het personeel toe. Iedereen staat voor je klaar, ook als er iets mocht zijn in de privésfeer. Dat vind ik heel uitzonderlijk.”

Afwisseling

Steven is opgeleid om aan de plakmachine te mogen werken; de machine waarmee massief karton wordt gemaakt. Daar ging een uitgebreid opleidingstraject aan vooraf om alle functies onder de knie te krijgen. Steven: “Ik heb vijf stadia doorlopen, waarin ik meeliep met collega’s om het werk te leren. Ieder stadium duurt enkele weken tot een paar maanden, maar dat maakt het juist zo boeiend: je werk ergens naartoe. Inmiddels beoefen ik alle functies van de machine en ben ik aan het werk als – wat wij noemen – conducteur. In die functie doe ik enorm afwisselend werk. Elke dag is anders. Je kunt je hier eindeloos blijven ontplooien, maar voorlopig ben ik tevreden met wat ik nu doe.”

Iedereen is welkom

Smart Packaging Solutions is altijd op zoek naar enthousiaste mensen als Steven, die ook toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Tegen hen zou Steven willen zeggen: “Als je een stabiel bedrijf zoekt, met veel afwisseling, toffe collega’s en een heel menselijke benadering, dan zit je goed bij Smart Packaging Solutions. De deur staat voor iedereen open, ongeacht achtergrond. Als ze goodwill bespeuren, dan hebben ze je er graag bij. Iedereen is welkom.”

Ga ook voor SMART

Denk jij goed in ons team te passen? Solliciteer dan op de vacature die het best bij jou past!

Ga ook voor smart

Denk jij goed in ons team te passen? Solliciteer dan op de vacature die het beste bij jou past!
Bekijk vacatures
Delen