Podium voor jong talent

Podium voor jong talent

Word jij opgeleid voor een job in de productie of druktechniek? Bij Smart Packaging Solutions helpen wij je graag jouw ambities te verwezenlijken. Het hele jaar door staan onze deuren open voor leergierige studenten en jobstudenten (zomermaanden), die de theorie in praktijk willen brengen. 

Wij bieden een leerzame stageplek, die de deur openzet naar een mooie carrière. Mogelijk met uitzicht op een aanstelling als jobstudent of vaste baan! Afhankelijk van de studierichting zijn er verschillende mogelijkheden, die we graag samen bekijken (een stage van 1 week, enkele weken of maanden, voltijds of 1 dag per week, etc.). Het doel kan variëren van een leerzame meeloopstage tot het zelfstandig uitvoeren van een project.

Stage@Smart
  •  Een leerzame stageplek
  •  Gezellig team, met collega's die je helpen groeien
  •  Een goede voorbereiding voor een baan in de procestechniek
  •  Uitzicht op een vaste baan met doorgroeimogelijkheden
  •  Geweldige bedrijfsuitjes!

De beste voorbereiding

Wil jij ook de beste voorbereiding op een baan in de productie, druktechniek of technische dienst? Stuur een mail naar sophie.steenbeke@smartpaso.com met daarin de periode en het doel van de stage, samen met jouw motivatie en cv.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties?

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties?

Neem contact op met Sophie Steenbeke, HR Business Partner

We make it fit

De kennis en kunde van onze collega’s, gecombineerd met hun sterke focus op innovatie en service, maken ons wereldwijd tot dé verpakkingsspecialist.

Meer over smart